Profi légifotók és videókegyenesen a magasból

Drónkonferencia és Expo 2021. szeptember 28.

A HungaroControl és a DRÓN KOALÍCIÓ idén is megrendezi a Drónkonferencia és Expo-t, amelynek fókuszában ezúttal az év elejétől hatályos új nemzeti drónszabályozás, a hazai UTM rendszer kialakítása és a magyar iparági törekvések állnak.

drónkonf

A HungaroControl a hazai innovációban élen járó állami vállalatként és a repülésbiztonság letéteményeseként elkötelezett a drónokhoz kapcsolódó kutatás-fejlesztésben, illetve a pilóta nélküli légi járművek biztonságos közlekedésének garantálásában. Ugyanakkor küldetésének érzi, hogy közvetítsen a dróniparág egyes szereplői, valamint a hobbi- és professzionális felhasználók között, ezzel erősítve a drónhasználat pozitív társadalmi megítélését, egyszersmind segítve a felhasználók tájékozódását, tudásszerzését.

A III. Drónkonferencia és Expo kiemelt célja a drónok hazai felhasználásában rejlő lehetőségek és igények feltérképezése, de a résztvevők megvitatják a drónszabályozás jelenlegi helyzetét, mindezeken túl pedig a hazai szakmai kezdeményezéseket is megismerhetik az érdeklődők.

A konferencia időpontja: 2021. szeptember 28., kedd, 09.00 – 17.00
A konferencia helyszíne: Puskás Aréna, Business VIP rendezvényterem.

A konferenciát Prof. Dr. Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszter Úr fogja megnyitni.

A konferencia részletes programja később kerül publikálásra.

dronkonf_3

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a hatályban lévő kormányrendelet alapján kizárólag védettségi igazolással rendelkező személyek vehetnek részt rajta. A résztvevők száma korlátozott, ezért a szervezők kérik az érdeklődőket, hogy biztosítsák helyeiket regisztrációval.

A rendezvény plenáris ülését www.mydronespace.hu weboldalon online is közvetítik a szervezők. A konferencia összes előadása október első felében elérhető lesz a HungaroControl YouTube-csatornáján.

További információ a rendezvényről a HungaroControl weboldalán érhető el.

Forrás: HungaroControl

Hozzászólás küldése